Inschrijven nieuwsbrief

  Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

  Uw emailadres

  MENU

  Assortiment

  Het assortiment van Petit gâteau bestaat uit minimini’s, taarten in allerlei soorten en maten en natuurlijk alles wat je van een echte Franse patissier mag verwachten. Alles wordt in huis bereid met pure ingrediënten van de allerbeste kwaliteit.

  Minimini’s

  Minimini’s zijn zalige kleine taartjes van 6 cm doorsnee die we met de hand maken in oneindig veel verschillende smaken en kleuren. Ieder taartje is een kunstwerkje op zich.

  Eclairs

  De echte Franse eclairs vind je nu ook in Amsterdam. We maken ze vers in drie smaken: chocolade en koffie. Die zachte vulling, dat laagje glazuur…

  Macarons

  Ook zo’n fijne Franse klassieker: de macaron. Lekker luchtig en kleurrijk. We maken ze met heel fijn gemalen amandelmeel waardoor ze zo mooi glad worden. In verschillende smaken, herkenbaar aan de kleur.

  Madeleines

  Boterzachte madeleines, we bakken ze iedere dag vers. Met vanille, chocolade, bosbessen, citroen, pistache, kers, appel, speculaas, framboos en sinaasappel-chocolade.

  Quiches

  Hartige taarten maken we in allerlei maten – van 6 cm tot 24 cm doorsnee – en in 15 verschillende smaken. Niet alleen het deeg, maar ook de vulling wordt in huis bereid met verse, pure ingrediënten.

  Maatwerk

  Binnenkort een verjaardag, trouwerij of ander evenement? Wij bakken ook op verzoek. Uit het assortiment of naar eigen ontwerp. Zoet of hartig. Rond, vierkant of in de vorm van… Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.