Inschrijven nieuwsbrief

  Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

  Uw emailadres

  MENU

  B to B

  Petit Gâteau is hét adres om uw zakelijke evenement te cateren. Of het nu gaat om een lunch in besloten kring of een uitgebreide borrel voor al uw relaties, wij bieden altijd een passend menu. Het menu wordt samengesteld door de chefs of door uzelf in overleg met ons. Naast de verzorging van het menu, nemen wij desgewenst ook andere logistieke taken uit handen. Stel uw vraag en wij doen snel een passend voorstel.

  Bekijk assortiment

   

  Catering

  Thuis, op kantoor of op een andere locatie een feestje, high tea of receptie ? Wij brengen graag onze verse hartige en zoete hapjes. Inimini’s bijvoorbeeld, taartjes ter grootte van een waxinelichtje. Ook helpen wij desgewenst bij de organisatie. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  Zakelijke workshop

  Nodig uw klanten eens uit voor een smakelijke workshop. In onze bakkerij is ruimte voor 20 personen om samen een workshop te volgen. Deelnemers nemen de zelfgebakken taart mee naar huis of eten hem samen op, aan de lange tafel. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Zakelijke lunch
  Bij Petit Gâteau kunt u vergaderen onder het genot van een heerlijke lunch. Er is ruimte voor tien personen aan de lange tafel op de entresol, welke voor uw gezelschap wordt gereserveerd. Op het menu staan quiches, salades, croque monsieurs, soep, belegde brioches… Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  Maatwerk

  Wilt u iets speciaals laten maken om medewerkers of klanten te trakteren of om bijzondere momenten zoals een productlancering of een spin-off kracht bij te zetten? Dat kan. Wij bakken ook op verzoek: geïnspireerd op ons assortiment of geheel naar eigen ontwerp. Zoet of hartig. Rond, vierkant of in de vorm van… Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  Horeca

  Steeds meer vijfsterrenhotels, kwaliteitssupermarkten en toprestaurants weten de taartjes en andere lekkernijen van Petit Gâteau te vinden.

  De patisserie van Petit Gâteau is verkrijgbaar in onze winkel en ook bij:

  -Espressobar Il Momento, Singel 180, Amsterdam

  -De Neigbourfood market, Cultuurpark Westergasfabriek, Haarlemmerweg 8-10, Amsterdam

  -Café Toussaint, Bosboom Toussaintstraat 26, Amsterdam

  -De Biertuin, Linnaeusstraat 29, Amsterdam

  -Koffiespot, Elandsgracht 53, Amsterdam

  -Laundry Industrie/Le Bar Nieuwezijds Voorburgwal 325-327, Amsterdam

  Wilt u uw klanten ook verrassen met onze producten? Neem dan contact op.

  TWEEDE LOCATIE

  Petit gâteau heeft nu ook een tweede locatie in Amsterdam, in de Foodhallen. Op deze prachtige plek kun je genieten van lekker eten en drinken. Petit gâteau heeft er een mini bakkerij waar je de lekkerste taartjes en macarons kunt krijgen.