-
8 juli 2023
14:00 - 16:00
Maximaal aantal deelnemers: 7
Inhoud van de masterclass: maken en fonceren van het deeg, maken van de vullingen (vanilleroom, amandelcrème, ganache, lemon curd), vullen en afwerken van de taartjes. We maken de volgende smaken: vanilleroom-rood fruit / peer-amandel / chocolade / citroen.
Tickets | Prijs | Aantal | |||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Online betalenToon details +verberg details - | 75.00 (EUR)* | Uitverkocht | |||||||||||||||||||||||||||
TicketsPrijs
Verkoop data- De data waarop deze opties te koop zijn.Startdatum verkoop 25 februari 2023 08:10 Einddatum verkoop 8 juli 2023 12:00 Toegang- Deze optie geeft toegang tot de volgende data en tijden.
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Cadeaubon gebruikenToon details +verberg details - | 0.00 (EUR) | Uitverkocht | |||||||||||||||||||||||||||
TicketsVergeet je niet de cadeaubon van Petit gâteau mee te nemen naar de masterclass? Prijs
Verkoop data- De data waarop deze opties te koop zijn.Startdatum verkoop 25 februari 2023 08:10 Einddatum verkoop 8 juli 2023 12:00 Toegang- Deze optie geeft toegang tot de volgende data en tijden.
|
* prijs inclusief BTW