-
11 februari 2024
12:00 - 14:00
Maximaal aantal deelnemers: 6
Inhoud van de masterclass: maken en fonceren van het deeg, maken van de vullingen (vanilleroom, amandelcrème, ganache, lemon curd), vullen en afwerken van de taartjes. We maken de volgende smaken: vanilleroom-rood fruit / peer-amandel / chocolade / citroen.
Tickets | Prijs | Aantal | |||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Online betalenToon details +verberg details - | 75.00 (EUR) | Uitverkocht | |||||||||||||||||||||
TicketsPrijs
Verkoop data- De data waarop deze opties te koop zijn.Startdatum verkoop 18 november 2023 14:50 Einddatum verkoop 11 februari 2024 10:00 Toegang- Deze optie geeft toegang tot de volgende data en tijden.
|
|||||||||||||||||||||||
Cadeaubon gebruikenToon details +verberg details - | 0.00 (EUR) | Uitverkocht | |||||||||||||||||||||
TicketsVergeet je niet de cadeaubon van Petit gâteau mee te nemen naar de masterclass? Verkoop data- De data waarop deze opties te koop zijn.Startdatum verkoop 18 november 2023 14:50 Einddatum verkoop 11 februari 2024 10:00 Toegang- Deze optie geeft toegang tot de volgende data en tijden.
|